Godt tilbud til alle medlemmer!

af Rikke Grossmann

Godt tilbud til alle medlemmer!

Elitespillerne gør det!  1. Divisionsspillerne gør det! De frivillige gør det lige straks!

 

Og nu har alle chancen for at gøre det. Gå i Kronstadt tøj.  Kronstadt og OIK har indgået aftaler for den kommende sæson som betyder at alle med gyldigt medlemskort kan handle i Kronstadt fabriks outlet med 25% rabat. Priserne i outletten er i forvejen meget lave, så når de 25% kommer oven i kan man får smart tøj til meget små penge.

Kronstadt har lokaler på Østerbro nr. 21, 5000 Odense og næste gang outletten har åbent er fredag den 29. september klokken 13-17 og lørdag den 30. september klokken 10-14. Hvis man ikke år forbi butikken i den weekend er der åbent den 03.11. kl. 13-17 og den 04.11. kl. 10-14. Følg med i outlettens aktiviteter og åbningstider på facebook: Fabrikken Outlet

Kronstadt designer og producerer smart tøj primært til mænd. Vores elitehold og vores 1.divisionshold har fået bukser, skjorter og bluser fra Kronstadt. I år introducerer Kronstadt sin første vinterfrakke og den bliver alle vores frivillige udstyret med så de kan komme til og fra is arenaen uden at fryse.

 

 

Seneste nyheder