Gentofte sendte Bulldogs hjem med nederlag

af Jonas Kvist Jepsen

Gentofte sendte Bulldogs hjem med nederlag

Det blev til et ærgerligt 5-2 nederlag til Gentofte Stars tirsdag aften.

Tirsdag aften skulle der følges op på den flotte 5-1 sejr i åbningskampen mod Aalborg. Det blev desværre ikke tilfældet, da Bulldogs tabte 5-2 til Gentofte Stars. Dermed blev der ikke taget revanche fra semifinalen sidste sæson, hvor Gentofte også var skarpere end Odense.

Kampen startede ellers fint med et stort Odense pres. Skudstatistikken var i Odenses favør, og det var også en del af taktikken, da holdet på forhånd vidste, at det ville blive svært at score mod Gentofte. Jonas Hansen kunne bringe Odense foran efter knap 16 minutter, og dermed lignede det en komfortabel føring inden pause. Men Gentofte fik hurtigt svaret igen på mål af Emil Møller Rasmussen.

På trods af en periode, hvor Odense spillede fint, så kom Gentofte bedre ud til 2. periode. Sjællænderne fik hurtigt bragt sig foran på mål af Ville Järveläinen. Selvom Odense stadig fik sendt masser af skud på mål, så var Teemu Seppanen i Gentofte-målet ikke til at passere.

Et af de store fokuspunkter før kampen var, at Bulldogs skulle spille disciplineret og ikke tage dumme udvisninger. Efter 34 minutter fik Odense så en to-minutters udvisning som følge af for mange spillere på isen – og den blev dyr. Det udnyttede Gentoftes Joonas Riekkinen og dermed 3-1 til Gentofte.

Der skulle nu kæmpes hårdt i 3. periode, hvis Odense skulle have point med hjem til Fyn. Første skridt blev taget, da Henrik Nielsen reducerede med 14 minutter igen. Og udligningen lå også lige om hjørnet, men trætheden var også tydelig at spore hos spillerne. Det foresagede flere dumme udvisninger, og med seks minutter igen fik Odense en afventende udvisning imod sig, og her udnyttede Gentofte igen hul i Odense-forsvaret. Marko Virtala gjorde det her til 4-2, og det blev også dødsstødet for Odense. I et sidste desperat forsøg, blev Robin Rahm taget ud af målet, og en ekstra spiller blev sat på isen. Det forsøg mislykkedes, og Gentofte kunne sende pucken i tomt net til slutresultatet 5-2.

KAMPEN I TAL

Gentofte Stars – Odense Bulldogs 5-2 (1-1, 2-0, 2-1)
15:43 Jonas Hansen (Uassisteret)
18:12 Emil Møller Rasmussen (Teemu Virtala, Marko Virtala)
23:21 Ville Järveläinen (Joonas Riekkinen)
35:20 Joonas Riekkinen (Marko Virtala, Marlo Koponen) (Powerplay)
46:19 Henrik Nielsen (Sebastian Ehlers, Jonas Hansen)
53:54 Marko Virtala (Teemu Virtala)
59:10 André Pison (Uassisteret) (Tomt net)

Udvisninger:
Gentofte: 3 x 2 min.
Odense: 3 x 2 min.

Skudstatistik:
Gentofte-Odense 25-24 (8-8, 4-9, 13-7)

257 tilskuere i Gentofte Skøjtehal

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder