Bulldogs sænkede Pirates i åbningskampen

af Jonas Kvist Jepsen

Bulldogs sænkede Pirates i åbningskampen

Det blev til en fremragende 5-1 sejr over Aalborg Pirates i åbningskampen.

Vi havde ventet i månedsvis på sæsonstart, og endelig blev festen så skudt i gang her til aften. Og hvilken fest vi dog fik!

Det var på papiret en vaskeægte topkamp mellem nummer 1 og 2 fra grundspillet sidste sæson, og derfor var der lagt op til en spændende og intens kamp – og en intens blev den i hvert fald. Odense lagde fra land i et hæsblæsende tempo, hvor det ene skud efter det andet blev fyret afsted. Efter ni minutter fik Søren Nielsen bragt Odense foran 1-0, og blot to minutter efter kunne Dale Mitchell så fordoble føringen. Odense sad mere eller mindre på det hele i 1. periode, hvor skudstatisikken lød på 12-5 i Odenses favør.

I 2. periode viste Aalborg dog tænder, og de fik også hurtigt reduceret, på mål af Martin Lefebvre. Herfra blev det et stormløb mod Odenses mål, hvor Aalborg trykkede speederen i bund. Robin Rahm afværgede dog det ene skud efter det andet i Odense-målet. På trods af en skudstatistik på 13-3 til Aalborg i 2. periode, så forblev resultatet på 2-1 efter to perioder.

Der skulle blot gå 30 sekunder af 3. periode, før Søren Nielsen kunne bringe Odense foran med 3-1 – og derfra så det lysende ud. Bulldogs-defensiven fik afværget det ene skud efter det andet. De sidste fem minutter pressede Aalborg på, efter at Anthony Camara blev tildelt en matchstraf efter skærmydsler med flere Aalborg-spillere. Udvisningen var dog ingen hindring for Odense, og til sidst kunne Jakob Wittendorf, i sin Metal Liga-debut for Odense, score de to afsluttende mål i tomt bur. Dermed et slutresultat på 5-1.

Mange tak for støtten til de mange fremmødte tilskuere. Næste hjemmekamp spilles søndag den 17. september mod Hvidovre Fighters.

KAMPEN I TAL

Odense Bulldogs – Aalborg Pirates 5-1 (2-0, 0-1, 3-0)
09:04 1-0 Søren Nielsen (Dale Mitchell, Anthony Camara)
11:02 2-0 Dale Mitchell (Anthony Camara, Søren Nielsen) (Powerplay)
21:06 2-1 Martin Lefebvre (Jeppe Jul Korsgaard, Olivier Hinse)
40:30 3-1 Søren Nielsen (Dale Mitchell, Jacob Johnston) (Shorthanded)
59:23 4-1 Jakob Wittendorf (Uassisteret) (Tomt net)
59:26 5-1 Jakob Wittendorf (Uassisteret) (Tomt net)

Udvisninger:
Odense: 5 x 2 min., 1 x 5 min., 1 x 20 min. (matchstraf)
Aalborg: 4 x 2 min.

Skudstatistik:
Odense-Aalborg 23-23 (12-5, 3-13, 8-5)

1625 tilskuere i Odense Isstadion

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder