OIK Opstartsdag

af Thomas Nielsen

OIK Opstartsdag

Lørdag den 19.08. vil vi gerne lokke en masse OIK’ere i hallen. Udover at en masse ungdomshold skal på isen, så vil vi gerne have jer til at medvirke til liv udenfor isen.

– af Anders Holst

Klubrummet har åbent  kl 11.00 – 20.00. Vi har fået nye souvenirs, vi har tape, snørrebånd, stave og andet grej. Køb et årskort til kaffe, så du er klar til sæsonen.

Du kan møde OIK bestyrelsesmedlemmer. Hvis du har spørgsmål omkring klubben, indmeldelse, frivilligt arbejde, så spørg!

Vi laver opsamling på de sidste hold og spillere fra U7 til 1.div, som mangler at prøve trøjer og vælge nummer til klubbens nye spilledragt.

Du kan leje skabe hos Johnny Johansen fra værkstedet fra 13.00 – 15.00. OIK har stadig skabe, som både seniorspillere og ungdomsspillere kan leje.

Bulldogs holder Team sales, hvor de sælger brugt udstyr og stave. Søren Jakobsen har været på lagret og fundet nogle gode tilbud. Mest til seniorspillere.

Alle OIK medlemmer kan sælge, give eller bytte udstyr i gangen foran klubrummet. Dette sker fra 10.30 – 20.00. Vi foreslår, at du sætter pris og mobilnummer på mobilpay på dit udstyr, så det kan sælges hele dagen. Brug det som en salgs- eller byttebørs, hvis du har udstyr liggende.

Der vil mulighed for at spise et stykke kage eller spise mad sammen før eller efter is i løbet  af lørdagen, hvis jeres hold ønsker det.

Følgende hold træner i løbet af dagen:

U7/U9
U11
Målmænd
Kvindeholdet
U15
U17
U13
U20/1.division
HCA + Nybegynder

Vi glæder os til at se dig!

Seneste nyheder