Ehlers: Dejligt at komme til en ny klub

af Jonas Kvist Jepsen

Ehlers: Dejligt at komme til en ny klub

Sebastian Ehlers nyder at være skiftet til Odense Bulldogs. Her sætter han nogle ord på de første dage på holdet.

Hvordan har det været her de første par dage?

– Det har været hektisk. Jeg kom hertil i går fra Aalborg, og jeg har faktisk ikke haft to minutter til at slappe af indtil videre. Men det er dejligt at komme til en ny klub, og at der er gang i den, siger Sebastian Ehlers.

Hvordan bliver det at skulle spille i en anden klub end Aalborg?

– Jeg glæder mig. Det er første gang jeg skifter klub i samme liga. Jeg har spillet i forskellige klubber i andre ligaer, men det er første gang, jeg skal spille i en anden dansk klub end Aalborg. Jeg er glad, det er en ny udfordring jeg skal i gang med, så det skal nok blive sjovt.

Hvad kan vi forvente af dig på isen til september?

– En hårdtarbejdende spiller. Jeg har haft en god sommertræning, og har taget lidt på i muskelmasse, så jeg er klar til at gå ud og give den en skalle.

Du har jo ikke hvilket som helst efternavn. Tror du, at du kommer til at leve op til det efternavn i Odense?

– Forhåbenligt. Jeg er nok ikke så hurtig som min lillebror, eller så dygtig som min far var. Men jeg skal nok komme med noget som kan hjælpe holdet, så mon ikke jeg kan leve op til navnet, siger Ehlers med et glimt øjet.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder