Odense Sommerhockeyskole 2017

af Thomas Nielsen

Odense Sommerhockeyskole 2017

Velkomstbrev, programmer og deltagerlister for de fire hold på den forestående hockeyskole følger herunder.

12 istræninger, 16 for målmændene, softball, styrketræning, ernæringslære, cykling, boldspil, svømning, leg og læring. Paletten til dette års hockeyskole i Odense er bred. Vi tror fuldt og fast på, at vores deltagere ud over at udfordres på isen også skal udfordres udenfor isen. Så der bliver tryk på!

Der er mindre end en måned til at det går løs i Odense med denne sommers udgave af Odense Sommerhockeyskole. I denne nyhed kan du finde både din gruppe og ugeprogrammet for din uge. Vi prøver også at smide det til dig på mail, men det sker senere i juli. Ligeledes finder du vores velkomstbrev nedenfor.

Hvis du ikke kan finde dit navn på en af grupperne (hvor hold 4 er ældst og hold 1 er yngst) så skriv til Anders Holst på ah@oik.dk. Ikke alle tilmeldinger ryger i samme brevkasse, så vi skal ikke glemme dig.

Er der noget du mangler at få besvaret, så skriver du ligeledes til samme emailadresse. Vores gruppeinddelinger følger ikke fuldstændigt den kommende sæsons aldersgrupper, da vi deler 95 spillere ud med omtrent samme antal spillere på hvert hold.

God sommer! Vi glæder os til at se dig i Odense.

Seneste nyheder