ODENSE MOTIONSCAMP 2017

af Thomas Nielsen

ODENSE MOTIONSCAMP 2017

Traditionen tro bliver der også i år hockeycamp for motionsspillere - igen i år finder denne sted med fem ispas i uge 32.

I uge 31 sveder, arbejder, skøjter og griner 100 ungdomsspillere sig gennem Odense Sommerhockeyskole 2017. Men I skal ikke snydes! I uge 32 er det også de voksnes tur! Som I de forgangne sæsoner vil OIK gerne indbyde motionsspillere fra Odense og andre klubber, med mere eller mindre erfaring med ishockey, til 5 dages inspiration og klargøring til sæsonen.

HVEM? Nye, lidt eller mere øvede motionsspillere fra OIK og udefra. Du kan bruge det som intens opstart eller som dine første træningsgange med træner-instruktion. Trænerne forsøger at give instruktion, fif og vejledning.

TEMAER: Som i forgangne år, så vil du møde flere forskellige temaer i løbet af ugen:

Grundlæggende skøjteløb – > kropsposition, inder- og yderskær
Puckføring + pasninger
Afslutninger -> tæt på og længere fra mål
Nærkampsspil
Spillerpositioner
Afsluttende kamp fredag aften

TRÆNERE: Du møder Torben Benjaminsen, René Matzen og Anders Holst i løbet af ugen. Sammen med eventuelle gæstetrænere.

DAGE: Mandag den 07.08. til fredag den 11.08. Mandag til torsdag er det 21.15 – 22.30 og fredag afsluttes med kamp 20.15 – 21.45

Fredag aften afsluttes ligeledes med lidt at spise og drikke.

PRISEN: er kr. 400,- Du tilmelder og betaler på oikshop.dk

(hvis online tilmeldingen ikke er oppe i begyndelsen af uge 30, så hav et par dages tålmodighed. Du kommer med og tilmelding kommer op i løbet af kort tid).

FAST OMKLÆDNING: Gruppen har samme omklædning ugen igennem, således at dit udstyr kan tørre fra dag til dag. Der vil være skøjteslibning mandag og senere i løbet af ugen.

Har du spørgsmål eller kommentarer, så kontakt nedenstående:

Anders Holst
Odense Ishockey Klub
mobil: 61709958
email: ah@oik.dk

Seneste nyheder