Landsholdscamp i Herning

af Thomas Nielsen

Landsholdscamp i Herning

Fra 29.07. – 01.08. samler DIU U18 og U17 bruttotrupperne frem mod næste sæson. Det bliver 4 tætpakkede dage med tests, istræninger, teori samt spillersamtaler.

– af Anders Holst

Fra Odense er Mathias Møller, Lucas Rasmussen og Nicolai Kristiansen udtaget til 2001-årgangen, som i år udgør U17 landsholdet. På U18-gruppen er Christopher Kamph (årgang 2000) med. De to årgange kæmper om pladser på det U18 landshold, som henover vinteren skal forsøge at spille sig fra Div 1 op blandt de bedste 10 nationer i verden. Men første skridt er at være med på henholdsvis U17 og U18 samling senere på eftersommeren og efteråret.

Der er igen plads til en U16 bruttogruppe på samlingen i Herning. Og igen i år betaler U16 spillerne for deltagelse de 4 dage det varer. Fra Odense deltager Lasse Haugaard og Marcus Clausen. Begge var med på det endelige U15 vest hold i forgangne sæson.

Vi ønsker drengene held og lykke!

Seneste nyheder