Flere Skaterhockeymesterskaber er afviklet

af Thomas Nielsen

Flere Skaterhockeymesterskaber er afviklet

Den seneste tid har flere fynske skaterhockeyspillere været i aktion i ind- og udland.

– af Anders Holst

Weekenden den 09. – 11. juni deltog Odense IK ved Europa Cuppen for U13 med 10 hold fra 7 nationer. Det fynske hold spillede 8 kampe med 3 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag i ordinær tid. Kvartfinale-nederlag til de senere vindere fra Leader 1420 Moscow. Fynboerne var ikke tilfredse med egen indsats, men endnu en gang blev det understreget, at der er kompetente hold og dygtige profiler ved mesterskaberne i U13 (hvor Odense var med for 3.gang). Mange tak til sponsorer og de tre handlekraftige kvinder, som satte en flot tur sammen for de 14 spillere.

Den 17.06. var det U16 DM i Gentofte, hvor en del af de samme drenge samt en gruppe spillere født i 2003 og 2002 deltog. Odense stillede med Jonas Skjoldå, Alexander Linnebjerg, Kristian Oksbjerg, Carl Andersen, Malte Kej, Oliver Højgaard, Sebastian Schønnemann, Sebastian Rasmussen, Axel Schmidt, Jonas Jakobsen, Magnus Møller. Holdet tabte til Copenhagen Vikings i to tætte kampe, og rejser hjem med sølvmedaljer. Det afgøres til december om Odense kan få en ekstra plads ved næste års Europa Cup.

Søndag den 18.06. var Odense af sted med U13 til DM i Gentofte. Det blev til 4 sejre og en fortjent førsteplads ved DM. Holdet bestod af Caroline Højgaard, Felix Maarup Chemnitz, Oliver Kristensen, Albert Grossmann, Oskar Grossmann, Hjalte Thomsen, Nikita Meleshkevich, Marcus Wittchen, Julius Eckhardt, Laust Oxenvad. Det betyder, at Odense IK er klar til en fjerde tur ud i Europa med U13 til Europa Cup.

Tak for indsatsen piger og drenge!

Seneste nyheder