Tadeas Galansky har opsagt sin kontrakt

af Bulldogs Odense ApS

Tadeas Galansky har opsagt sin kontrakt

Tadeas Galansky skrev før den forrige sæson en 1+1 årig kontrakt, hvor parterne kunne gå hver til sit efter år 1. I går (søndag) valgte Tadeas at gøre brug af denne klausul og opsige sin kontrakt med Odense Bulldogs for den kommende sæson.

”Det er vi i Odense Bulldogs naturligvis rigtig ærgerlige over, da Tadeas har været en sikker skanse i de seneste to sæsoner. Odense Bulldogs vil gerne rette en stor tak til Tadeas for den indsats han har leveret i de seneste to sæsoner.

Samtidig har vi dog fuld tiltro til, at vores kommende træner i samarbejde med resten af organisationen vil finde en fuldgod erstatning til at vogte buret i den kommende sæson,” udtaler bestyrelsesformand Henrik Benjaminsen.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Hvidovre FightersKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Eispiraten CrimmitschauKøb billet online
Odense Bulldogs vs. TBAKøb billet online

Seneste nyheder

Oplevelser og god forretning

Er du interesseret i et stærkt netværk og gode oplevelser, så bliv sponsor i Bulldogs Odense.

Kontakt os i dag!