Dansk Ishockey Award 2017

af Thomas Nielsen

Dansk Ishockey Award 2017

OIK har haft vores egen hyldning af store og små fra foreningen. 9. juni bliver det mange gange større. Det er Dansk Ishockey Award 2017 i Herning.

– af Anders Holst

OIK har haft vores egen hyldning af store og små fra foreningen. 9. juni bliver det mange gange større. Det er Dansk Ishockey Award 2017 i Herning. En aften hvor du kan se og møde en lang række danske profiler fra NHL, KHL, SHL, AHL, DEL (det er mange forkortelser) og Metalligaen.

Der bliver garanteret plads og tid til at se og høre Morten Green med de mere end 300 landskampe, som stopper på landsholdet, Nicolaj Ehlers med mere end 60 point i grundspillet i NHL. Mads Christensen og de 10 mesterskaber med fire forskellige klubber, Frederik Andersen, Jesper Jensen. Og sørme om ikke Michael Eskesen (31) er nomineret som årets back i konkurrence med Mathias Lassen (Mora) og Jesper B. Jensen (Jokerit). En lang række priser skal deles ud til spillere på herre og damesiden samt til trænere, ledere, forening.

Alt sammen er pakket ind i en festlig aften med kjoler, butterfly, slips og nystrøgne skjorter i Herning Messecenter fredag den 09.06. kl. 20.00. Billetter kan købes til kr. 185,- på dette link: http://www.mch.dk/oplevelser/mesterskaber-sport/dansk-ishockey-award-2017 . Som sædvanlig er det Jimmy Bøjgaard, som er med til at binde aftenen sammen.

Desuden er der lanceret en supporter-billet, som koster betydelig mindre. Du kan se dette tilbud nedenfor sammen med det andet tilbud til aftenen.

Vi håber på at se mange OIK’ere til denne festlige aften. Autograf- og selfie-muligheder til både store og små!

Seneste nyheder