Asger Petersen forlænger med Bulldogs

af Jonas Kvist Jepsen

Asger Petersen forlænger med Bulldogs

17-årige Asger Petersen har forlænget sin kontrakt med Odense Bulldogs.

Den blot 17-årige wing Asger Blicher Petersen har allerede spillet et hav af kampe på Odenses førstehold. Han debuterede på holdet i en alder af blot 15 år, og har vist forrygende takter i 2016/17-sæsonen. I sæsonen blev det til hele 50 kampe, der bød 6 point, heraf 3 mål og 3 assists.

Derudover har Asger også en masse ungdomslandskampe på CV’et, heriblandt et U18-VM i foråret.

Den unge fynbo ser optimistisk frem mod den kommende sæson og er glad for at kunne fortsætte i barndomsklubben.

– Jeg føler, at Odense er det helt rigtige sted at fortsætte min udvikling. Der er en del ting jeg mangler i mit repetoire, og det føler jeg Odense kan hjælpe mig med, udtaler Asger Petersen.

Med Asgers unge alder taget i betragtning, så var det naturligvis begrænset med spilletid i de enkelte kampe. Men Asger ser lyst på fremtiden og håber på at kunne spille en større rolle i 2017/18-sæsonen.

– Jeg håber på at kunne få en større rolle på holdet i den kommende sæson. Jeg vil selvfølgelig gerne lave flere point end jeg tidligere har gjort, samt blive mere spilstyrende og dominerende på isen. Ellers er det i hvert fald, som minimum, at udfylde de pligter jeg skal, ligesom jeg har gjort i forgangne sæson.

Og det ambitiøse talent lægger dog heller ikke skjul på sin personlige målsætning.

– Drømmen er helt klart at komme i NHL eller SHL. Der er selvfølgelig lang vej dertil, men det er helt sikkert noget jeg går efter, afslutter Asger Petersen.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Hvidovre FightersKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Eispiraten CrimmitschauKøb billet online
Odense Bulldogs vs. TBAKøb billet online

Seneste nyheder

Oplevelser og god forretning

Er du interesseret i et stærkt netværk og gode oplevelser, så bliv sponsor i Bulldogs Odense.

Kontakt os i dag!