Andreas Pedersen forlænger sin kontrakt

af Jonas Kvist Jepsen

Andreas Pedersen forlænger sin kontrakt

Andreas Pedersen har forlænget sin kontrakt hos Odense Bulldogs med endnu en sæson.

Odense Bulldogs har forlænget med et ungt talent, nemlig Andreas Pedersen, der tager sin tredje sæson i den hvid/røde-trikot.

Sidste sæson bød på fysisk spil og hurtige accelerationer fra den unge back. Andreas stod for 6 point, heraf 2 scoringer og 4 assister, samt 2 assister i slutspillet.

Og den unge esbjergenser ser frem til endnu en sæson hos Bulldogs.

– Jeg er rigtig glad for at forsætte samarbejdet, og jeg ser frem til at tage hul på min tredje sæson for Bulldogs. Beslutningen var let at tage, da jeg nyder at være i Odense, hvor jeg har fået mange gode oplevelser og bekendtskaber i mine første to år. Jeg er stadig en ung spiller og ønsker derfor stadigvæk at udvikle mig som spiller, hvilket jeg mener, der er gode muligheder for i Odense, udtaler Andreas Pedersen.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder