OIK’ere på kvindelandsholdet

af Thomas Nielsen

OIK’ere kvindelandsholdet

Lørdag den 15.04. begynder dette års ishockey-VM for de danske kvinder.

– af Anders Holst

En bruttotrup er udtaget og landsholdet samles den 08. – 09.04. i Ørestaden til træninger, kampe og de sidste finjusteringer. Den 11.04. rejser holdet til Graz, Østrig, hvor dette års VM afholdes. Japan, Østrig, Frankrig, Danmark, Norge og Ungarn kæmper om medaljer eller om at undgå nedrykning. Det bliver en hård test.

Maria Holm Peters (1999) og Kirstine Eberhardt (1997) er begge udtaget til landsholdet. Desuden er Michele Nielsen og Jeanette Langsager, begge med fynsk pas, også udtaget. Du kan se landsholdets program for weekenden samt bruttotrup på dette link: http://ishockey.dk/kvindelandsholdet-forbereder-sig-til-vm-i-oestrig/

Vi ønsker de fynske piger og deres kollegaer al mulig held og lykke frem mod VM.

Seneste nyheder