Odense Bulldogs sætter punktum for sæsonen

af Thomas Nielsen

Odense Bulldogs sætter punktum for sæsonen

Håbet er relativt spinkelt, men lever ikke desto mindre endnu. I eftermiddag jagter Odense Bulldogs bronzemedaljerne i Odense Isstadion.

Når eftermiddag i dag bliver til aften, så sættes der punktum for den sportslige del af sæsonen 2016/17. Det sker med den afgørende bronzekamp mod Frederikshavn White Hawks, der fløjtes i gang klokken 15.00 i Odense Isstadion.

Kampen er et returmøde fra det omvendte opgør i går aftes, hvor vendelboerne sikrede sig et solid udgangspunkt med en 6-2-sejr.

Håbet er imidlertid ingenlunde ude endnu. En kampåbnende Bulldogs-træffer, og så kan alt ske i ishockey. Ikke mindst med tanke på et langt, udmarvende slutspil, hvor Frederikshavn så sent som i tirsdags led den tort at ryge ud i syvende semifinalekamp.

Måske det begynder at sætte sig i bentøjet samt den mentale tilstand. Muligheden skal i hvert fald forfølges til sidste fløjt.

Husk at Carlsberg inviterer til gratis ishockey. Siddepladser kan købes online eller ved hovedindgangen for kr. 50,-. Vi ses til hockey!

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Hvidovre FightersKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Eispiraten CrimmitschauKøb billet online
Odense Bulldogs vs. TBAKøb billet online

Seneste nyheder

Oplevelser og god forretning

Er du interesseret i et stærkt netværk og gode oplevelser, så bliv sponsor i Bulldogs Odense.

Kontakt os i dag!