Odense Bulldogs sætter punktum for sæsonen

af Thomas Nielsen

Odense Bulldogs sætter punktum for sæsonen

Håbet er relativt spinkelt, men lever ikke desto mindre endnu. I eftermiddag jagter Odense Bulldogs bronzemedaljerne i Odense Isstadion.

Når eftermiddag i dag bliver til aften, så sættes der punktum for den sportslige del af sæsonen 2016/17. Det sker med den afgørende bronzekamp mod Frederikshavn White Hawks, der fløjtes i gang klokken 15.00 i Odense Isstadion.

Kampen er et returmøde fra det omvendte opgør i går aftes, hvor vendelboerne sikrede sig et solid udgangspunkt med en 6-2-sejr.

Håbet er imidlertid ingenlunde ude endnu. En kampåbnende Bulldogs-træffer, og så kan alt ske i ishockey. Ikke mindst med tanke på et langt, udmarvende slutspil, hvor Frederikshavn så sent som i tirsdags led den tort at ryge ud i syvende semifinalekamp.

Måske det begynder at sætte sig i bentøjet samt den mentale tilstand. Muligheden skal i hvert fald forfølges til sidste fløjt.

Husk at Carlsberg inviterer til gratis ishockey. Siddepladser kan købes online eller ved hovedindgangen for kr. 50,-. Vi ses til hockey!

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder