Nyhedsbrev fra Bulldogs Odense

af Bulldogs Odense ApS

Nyhedsbrev fra Bulldogs Odense

Der arbejdes målrettet med ansættelse af ny træner samt sammensætning af Bulldogs-holdet til 17/18-sæsonen.

En af de vigtigste opgaver til 17/18-sæsonen er ansættelsen af en ny træner til Odense Bulldogs. Der arbejdes på højtryk på at finde den helt rigtige løsning på trænerposten.

Vi er i tæt dialog med flere spændende emner, og vi forventer at have en afklaring i løbet af maj måned. Vi går efter en træner, der kan fortsætte konceptet, vi indførte i sidste sæson, med en stærk danskerstamme bestående af både rutinerede og talentfulde spillere krydret med udenlandske spillere, der gerne skal være profiler på holdet. Det er derfor vigtigt for os at finde en træner, der formår at arbejde og udvikle unge spillere, og samtidig skal han skal kunne coache de mere rutinerede spillere samt have forståelse for projektet Odense Bulldogs.

I bestræbelserne på at sammensætte næste sæsons hold vil der som altid blive sagt farvel til nogle velkendte danske ansigter, men samtidigt arbejdes der på at byde velkommen til nye danske spillere.

Som tingene er lige nu, er vi ikke lønførende i ligaen. Det betyder også, at vi bruger en anden tilgang til at sammensætte vores hold. Vi forsøger at finde danske spillere, der kan se en fordel i at komme til et hold, hvor der til de danske spillere er plads til bådespilletid og ansvar; dette gerne kombineret med en uddannelse på en af Odenses mange uddannelsesinstitutioner eller et arbejde hos byens erhvervsliv.

Det er der heldigvis flere danske spillere, der kan se ideen i, og vi har derfor begrundede forventninger om, at vi også i den kommende sæson får en stærk danskerstamme.

Sportslige hilsner

Bestyrelsen, Bulldogs Odense ApS

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder