Kontraktforlængelse til forsvarsklippe

af Thomas Nielsen

Kontraktforlængelse til forsvarsklippe

Bulldogs-back igennem de seneste syv sæsoner, nu 30-årige Mads Schaarup, har forlænget sin kontrakt for den kommende sæson.

En af truppens krumtapper er på plads for den kommende sæson, hvor jagten igen går ind på medaljer efter denne sæsons nederlag i bronzekampene. Bundrutinerede Mads Schaarup har indgået en ny etårig kontrakt på den fynske backlinje.

– Eftersom at jeg er færdig med mit speciale til sommer, har jeg stået over for en række valg i forhold til, hvordan min fremtid skulle se ud. Heldigvis har både Bulldogs og min anden arbejdsplads, Newtec, indfriet mine håb og forventninger til, hvordan et sådan samspil kan se ud til den kommende sæson, udtaler Mads Schaarup og fortsætter:

– Jeg er derfor glad for at have forlænget med Bulldogs for yderligere en sæson, og jeg glæder mig til fortsat at være en del af det stærke sammenhold. Vi står igen overfor en ny start – med ny organisation, ny træner og nye spillere. Det bliver en udfordring, men en udfordring som jeg glæder mig til at være en del af. Potentialet i klubben er stort, og jeg håber at være med til at tage vigtige skridt mod at indfri dette, således at vi vil se Bulldogs i toppen af dansk ishockey i mange år fremover. Målet er, og vil altid være, at bringe de gyldne hjelme til Fyn.

Siden skiftet fra SønderjyskE i sensommeren 2010 har midtjyden optrådt hele 351 gange i den hvide trøje. Nu er han i den kommende sæson klar til at gå efter medlemskab i Club 400, hvor kun seks Bulldogs er skrevet ind gennem tiderne.

Vi vil desuden gerne takke Simon Grønvaldt for indsatsen gennem tre gode sæsoner på Fyn. Forsvarsspilleren har valgt at søge nye udfordringer hos Frederikshavn White Hawks. Han nåede 155 kampe i Bulldogs-dragten i denne omgang.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder