Kampagne: Sæsonkort for en tusse!

af Thomas Nielsen

Kampagne: Sæsonkort for en tusse!

Du kan fortsat sikre din plads til næste sæson til skarpe kampagnepriser. Rigtig mange har allerede benyttet det gode tilbud. Sidste frist på fredag den 28. april!

Vores årlige kampagne er skudt i gang. Du kan, frem til fredag den 28. april, gentegne din plads til en yderst skarp kampagnepris . I denne periode kan sæsonkortet erhverves for følgende skarpe priser:

Ståplads: 1.000 kr.
Siddeplads: 1.500 kroner

Samtidig er det den oplagte lejlighed, hvis du ikke tidligere har haft sæsonkort – med den historisk skarpe pris, er det nu du skal slå til!

De skarpe priser er en fortsættelse af billetstrategien om at få endnu flere til ishockey, og ikke mindst at påskønne vores mange, trofaste sæsonkortholdere.

Et sæsonkort sikrer dig indgang til samtlige Bulldogs-kampe i den kommende sæson – trænings-, pokal- og grundspilskampe samt ikke mindst et forhåbentlig langt slutspil. Eneste undtagelse er en eventuel pokalfinale på egen is.

Kontakt Bulldogs-administrationen indenfor almindelig åbningstid eller pr. mail oik@oik.dk. Kampagneprisen forudsætter betaling inden 28. april. Sæsonkortholdere til siddepladser fra den forgangne sæson har fortrinsret på deres pladser frem til 1. juni, hvorefter de gives fri.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online

Seneste nyheder