Auktion: Rift om de orginale hjemmetrøjer

af Thomas Nielsen

Auktion: Rift om de orginale hjemmetrøjer

Her på tærsklen til semifinalernes åbning i morgen, bringer vi en hurtig update på auktionen over de hvide hjemmebanetrøjer.

Det er glædeligt at konstatere, at der er god rift om de hvide hjemmebanetrøjer, som drengene på isen lige nu tilfører de orginale trøjer blod, sved og tårer i bestræbelserne på fynske medaljer.

Ikke overraskende er Dale Mitchells trøje allermest eftertragtet. Et generøst bud på hele 4.600,- for grundspilstopscorerens trøje nummer 13 topper lige nu listen over bud. Du kan fortsat byde online – klik ind via dette link, hvor du samtidig ser status på de forskellige bud.

Auktionen afsluttes vanen tro LIVE i forhallen umiddelbart efter en kamp. Med drengenes fremfærd på isen, så kan vi allerede nu sige, at det som minimum bliver til en eventuel bronzekamp – men selvfølgelig allerhelst til en kommende finale! Vi melder nærmere ud, så snart det er muligt.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder