Sæsonens sidste forældre/barn

af Thomas Nielsen

Sæsonens sidste forældre/barn

Søndag den 26.03. markerer sæsonens sidste forældre/barn træning kl 10.15 – 11.15.

De følgende mange søndage er hallen booket til Old Boys DM, Odense Cup, påskesøndag og yderligere kampe i slutningen af april.

Vi vil gerne takke alle jer, der besøgte vores begyndertræning. De børn, årgang 2008, 2009, 2010, 2011, som ønsker at fortsætte ishockeytræning skal træne med på U7 og U9. Både U7 og U9 fortsætter deres træning frem mod slutningen af april, men kan nogle uger træne på lidt andre tider end deres normale onsdage og søndage pga. landsholdssamling, lukning af hal 2 samt Cups de kommende uger.

Hele forår/sommer (maj til sidste uge i juni) træner de mindste spillere i OIK (årgang 2011, 2010. 2009) udenfor is hver onsdag. Det foregår i hal 2 og indeholder boldspil, forhindringsbane, floorball, skudteknik, løb og gymnastik.

Vores forældre/barn vender tilbage i september 2017, når der igen er is.

Nyd foråret!

Seneste nyheder