OIK voksen nybegynder

af Thomas Nielsen

OIK voksen nybegynder

Har du lyst til at prøve kræfter med verdens fedeste sport? Vi tilbyder hockey for voksne nybegyndere hver søndag.

Der bliver stadig spillet ishockey på livet løs i Odense Isstadion. Både på øverste hylde, hvor Odense Bulldogs er i semifinalen om DM, og hvor det danske A-landshold kommer til Odense de kommende to uger.

Men OIK har fortsat masser af træningsaktivitet på de fleste hold fra U7 til de voksne spillere. Efter jul har vi oplevet en stor interesse for begynderishockeyen for voksne. Så stor at der flere søndage har været venteliste.

Hvis du har lyst til at prøve ishockey uden forudgående kendskab til sporten eller har du en karriere, som ligger mange år tilbage, så SKAL du komme ud og prøve verdens hurtigste holdspil. Du møder en masse andre  voksne, som er ganske nye i spillet og du får instruktion af mere garvede spillere. Du kan læse meget mere om aktiviteterne på den facebook-gruppe, som er en del af strukturen for begyndertræningen:  https://www.facebook.com/groups/1845689492316028/

Sæsonens sidste træninger ligger således (se facebookgruppe for træningstid):
Søndag den 26.03. træning hal 1
Søndag den 02.04. træning hal 1
Søndag den 09.04. træning hal 1
Lørdag den 15.04. træning hal 1
Søndag den 23.04. træning hal 1
Søndag den 30.04. Der arbejdes på en turnering for begyndere.

Vi glæder os til at se dig!

Seneste nyheder