Odense Cup 2017

af Thomas Nielsen

Odense Cup 2017

Fra fredag den 07.04. til søndag den 09.04. afholder Odense Ishockey Klub vores årlige ODENSE CUP, som er for årgangene 2006, 2007 og 2008.

– af Anders Holst

Turneringen markerer for vores vedkommende afslutningen på denne sæson, og vi vil gerne invitere en stribe danske og udenlandske hold til Odense for at nyde foråret og en masse ishockey. Vi niveaudeler, så der spilles U11.2 fra fredag til lørdag og U11.1 fra lørdag til søndag.

Som sædvanligt vil der være stort aktivitetsniveau i Odense Isstadion – begge haller er fyldt med ishockeykampe og vi kan garantere underholdende og god U11-ishockey. Vi lægger op til at spille med 8 U11.1 hold og 8 U11.2 hold. Dette giver op til 6 kampe pr. hold. En stribe hold har tilmeldt sig og vi glæder os til at se: Gentofte, KSF, Herlev, Harrington Hounds (ENG), Leuwarden (HOL), Hvidovre, Odense til turneringen.

Der er fortsat ledige pladser i U11. 1 og U11.2. Du kan se, hvem der er tilmeldt på oikshop.dk. Det er også her du køber en plads til dit hold ved at betale holdgebyret.

Udenfor isen vil køkkenet sørge for god forplejning, klubrummet vil lægge lokaler til forældre og ledere, som trænger til en kop kaffe og en siddeplads og der er masser af mulighed for aktiviteter i området.

Vi glæder os til at se jer i Odense 07. – 09. april!

Seneste nyheder