Kvinde DM-kval

af Thomas Nielsen

Kvinde DM-kval

Fra fredag formiddag til søndag eftermiddag spilles Kvindernes kvalifikation til DM finalen.

Spilleformatet er alle mod alle, hvor de to øverste hold går til en separat finale og nummer tre får bronzemedaljer søndag eftermiddag. Feltet indeholder 6 klubber, men i år blot de to forhåndsfavoritter fra Sjælland, Herlev og Hvidovre, mens de resterende hold er fra den jyske turnering: OIK, Herning, Ålborg og Silkeborg.

Som sagt er sjællænderne favoritter til at komme i finalen. Men OIK’s trænerduo, Kennie O. Eriksen og Ulf Werner er indstillet på at give sjællænderne kamp til stregen. Bronzemedalje er et realistisk delmål, men holdet stræber efter at gøre det godt i alle kampe. Som ved andre DM-turneringer kan det være dyrt at fejle i blot én kamp. Det var tilfældet med Odense sidste år, hvor Herning løb med bronzen. Forfølgerne fra Silkeborg kan ramme dagen, og deres unge landsholdsspillere er modnet ganske meget i denne sæson.

Odense spiller således:
Fredag 12.00 Odense – Ålborg
Fredag 18.15 Odense – Herlev
Lørdag 11.00 Odense – Herning
Lørdag 20.00 Odense – Silkeborg
Søndag 13.00 Odense – Hvidovre

Du kan følge kampene på live opdateringen her: http://www.hockeyligaen.dk/live2.aspx?tournamentID=1318

Odense stiller med 18 udespillere og målmand Julie C Jacobsen. Offensive profiler i Maria Peters, Julie Oksbjerg, Karina Anisimova og Kristine Eberhardt. Defensiv rutine fra Emilie Svendsen og Dorthe Hansen og defensivt slid fra Laura Hvam. Desuden indeholder holdkortet en del spillere, som skal til deres første DM kval. Det gælder både spillere under 16 men også voksne spillere. Det giver en bredde i truppen, som vældig få hold har.

OIK ønsker holdet held og lykke!

Seneste nyheder