Unik souvenir? Trøjeauktionen er i gang!

af Thomas Nielsen

Unik souvenir? Trøjeauktionen er i gang!

Grundspillet nærmer sig sin afslutning, og vi sætter derfor nu gang i trøjeauktionen over de originale og kampbrugte grønne udebanetrøjer.

Vanen tro kommer de orginale kamptrøjer under hammeren. Byd på den yndlingsspillers trøje herunder og få fingrene i en unik souvenir. Som i sidste sæson afvikles auktionen i to tempi – og vi lægger således ud med de grønne udebanetrøjer. De hvide hjemmebanetrøjer kommer under hammeren senere på sæonen.

Der er tale om de originale kamptrøjer, som har været benyttet under kampene sæsonen igennem. Trøjerne indeholder således blod, sved, tårer – og benyttes forhåbentlig til en masse slutspilskampe endnu.

Bemærk at minimumsbud lyder på kr. 600,-. Mindste budforøgelse er kr. 100,-.

Trøjeauktionen afsluttes sædvanen tro med en LIVE-auktion, hvor der naturligvis vil være mulighed for autografer med videre. LIVE-auktionen bliver afholdt indenfor de kommende uger. Nærmere info om dette følger snarest muligt. Bemærk at trøjerne naturligvis først kan udleveres efter sæsonens afslutning.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder