TV-kamp i vente hos sønderjyske rivaler

af Thomas Nielsen

TV-kamp i vente hos sønderjyske rivaler

Metal Ligaen genoptages efter sidste uges landsholdspause. Rivalerne SønderjyskE og Odense Bulldogs tyvstarter med en tv-kamp i SE Arena i aften.

Kaptajn Eskesen og Co. tager nu hul på slutspurten frem mod slutspillet. Seks kampe venter før spændingen om den kommende kvartfinalesammensætning kan udløses efter sidste spillerunde den 28. februar.

Forinden venter imidlertid et kompakt og interessant restprogram. I første omgang med udekampe hos SønderjyskE og Herning Blue Fox i denne uge. I aften på udebane hos SønderjyskE på ligaens fjerdepladsen – syv point efter Bulldogs og dermed en sekspointkamp i forhold til placeringen i top-fire.

Bulldogs har den seneste uge ladet batterierne op til sæsonafslutningen. Kun Asger Petersen og Christian Larsen, sidstnævnte nu med visir i stedet for gitter som tegn på at være kommet i de voksne rækker, var væk i den forgangne uge, hvor de nød pæn succes med U18-landsholdet. Førstnævnte med et par mål i de tre testkampe.

I aften får vi en vigtig indikation af, hvor truppen er lige nu – på tærsklen til slutspillet. SE Arena har ofte været svært indtagelig, men Peter Johanssons tropper kommer til at gøre et behjertet forsøg i aften, hvor der – pga. tv-transmissionen på TV2 Sport – først er kampstart klokken 20.30.

I øvrigt en oplagt chance for at nærstudere de grønne udebanetrøjer, som i går røg under hammeren – for mere info, klik her!

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder