Ny sejr og endnu tættere førstepladsen

af Thomas Nielsen

Ny sejr og endnu tættere førstepladsen

Odense Bulldogs fortsatte tirsdag pointhøsten ovenpå sidste uges landsholdspause. De sønderjyske rivaler blev besejret i deres egen hule.

De fynske istropper fortsætter den imponerende stil fra de seneste måneder. For 19. gang i de seneste 21 kampe høstede Bulldogs point og for 17. gang i samme periode lykkedes det at hente sejren, da SønderjyskE her til aften blev besejret 4-2.

Det var en regulær sekspointkamp i kampen om top-fire-placeringerne, og med sejren i ordinær tid er Bulldogs nu hele 10 point foran SønderjyskE. Og blot et par stykker fra Aalborg Pirates på førstepladsen – en spændende slutspurt venter!

Aftenens sejr kom igen i hus på baggrund af benhårdt arbejde, en stærk defensiv og en evne til at udnytte besøgstiden effektivt foran mål. Dale Mitchell bragte Bulldogs i front i første periode, men 800-kampsjubilaren Kim Lykkeskov udlignede senere i perioden.

Samme billede gentog sig i anden periode. Mikkel Ankjær Nielsen leverede en fornem solopræstation til 1-2, men Derek Damon fik igen udlignet på en ditto i periodens sidste minut. Forinden havde Danny Hobbs leveret den måske største afbrænder i SE Arenas historie.

Dermed alt åbent før tredje periode, hvor Bulldogs igen slog først. Robin Sterner prikkede en løs puck i mål helt inde foran, og så kunne Bulldogs kontrollere efter bedste evne. Sønderjyderne blev skærmet af og det helt tunge pres udeblev.

Derfor var det også såre fortjent, da Dale Mitchell i de døende sekunder lukkede og slukkede i tomt mål til slutresultatet 2-4. Efterfølgende måtte han indkassere en game misconduct i efterspillet til scoringen.

Fem Bulldogs-kampe resterer i grundspillet – de første to i et back-to-back-møde med Herning Blue Fox på fredag og lørdag.

KAMPEN I TAL

SønderjyskE – Odense Bulldogs 2-4 (1-1, 1-1, 0-2)
10:10 0-1 Dale Mitchell (ass. Strandberg, Grønvaldt)
17:42 1-1 Kim Lykkeskov (ass. Gibson, Spelling) PP
23:20 1-2 Mikkel Ankjær Nielsen (ass. Hansen, M.Larsen)
39:28 2-2 Derek Damon (ass. Spelling, Reed)
51:32 2-3 Robin Sterner (ass. Grønvaldt, Bjerrum)
59:56 2-4 Dale Mitchell (ass. Strandberg) EN

Udvisninger:
SE: 3×2
ODB: 4×2 + 2×10 (Ankjær, Mitchell)
Game misconduct: Dale Mitchell, ODB.

Skudstatistik:
SE-ODB 21-15 (6-6, 8-5, 7-4)

2.535 tilskuere i SE Arena.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder