Bulldogs kravlede op af sækken igen

af Thomas Nielsen

Bulldogs kravlede op af sækken igen

Odense Bulldogs går på landsholdspause med god moral og tre sejre på stribe efter søndagssejr over Gentofte Stars.

Der var igen bittesmå marginaler på spil, da Bulldogs søndag krydsede klinger med Gentofte. Kampen var jævnbyrdig fra start til slut mellem to veldisciplinerede mandskaber, som så småt får finpudset slutspilsformen.

Undervejs var det smarte Gentofte-hold i front to gange, men begge gange kom Bulldogs tilbage. Sidste gang med under to minutters spil tilbage – før Martin Larsen kunne afgjorde på et veludført straffeslag, som han tilkæmpede sig i overtiden.

I næste uge går ligaen på landsholdspause, og det var netop en landsholdsudtaget, der åbnede scoringen. Nikolaj Zorko hev et skud op i nettaget bag Tadeas Galansky, som havde sit udsyn spærret.

Jonas Hansen udlignede i det ottende minut, da han – efter endt afsoning – sneg sig bag Gentoftes forsvarslinjer. Strandbergs pasning sad lige i skabet, og så kunne den unge fynbo køre alene mod mål og flot afdrible Teemu Seppänen til 1-1-scoringen.

Stillingskrigen fortsatte indtil anden periodes slutning. Her slyngede Anders Fisker et skud på mål, som Teemu Virtala fik styret undervejs. Det lignede Gentofte-kontrol og en flot udesejr. Blandt andet stak Joonas Reikkinen alene igennem i tredje periode, men Galanskys fyldige parader skabte en skidt afslutning fra finnen. Formstærke Galansky havde i anden periode også leveret en tv-redning af de større, som for alvor fik tilskuerne på mærkerne.

Fynboerne sled og slæbte videre for udligningen, men Gentoftes defensiv stod sædvanen tro stærkt. I slutfasen kom udligningen imidlertid. Dale Mitchell flænsede Gentofte-barrikaderne med en tværpasning ind i slottet, som Tony Romano lige så flot rev op i det lange hjørne til 2-2.

Det banede vejen for en overtidsafgørelse, hvor en flot soloaktion af Martin Larsen udløste straffeslag. Larsen selv eksekverede på fornemste vis og flåede pucken op i det korte målhjørne, hvorefter han kunne bryde ud i stor jubel med sine holdkammerater og de mere end 1300 tilskuere.

KAMPEN I TAL

Odense Bulldogs – Gentofte Stars 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 1-0) OT
02:29 0-1 Nikolaj Zorko (ass. Linnet)
07:33 1-1 Jonas Hansen (ass. Strandberg, Grønvaldt)
38:25 1-2 Teemu Virtala (ass. Fisker, Asperup)
58:06 2-2 Tony Romano (ass. Mitchell, Grønvaldt)
62:40 3-2 Martin Larsen PS

Udvisninger:
ODB: 2×2
GS: 6×2

Skudstatistik:
ODB-GS 24-23 (10-12, 8-5, 5-5, 1-1)

1.323 tilskuere i Odense Isstadion.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder