U18 piger spiller finale på sidstedagen

af Thomas Nielsen

U18 piger spiller finale sidstedagen

De danske U18-piger spiller lørdag kl. 16.30 om oprykning mod Italien.

– af Anders Holst

Begge mandskaber har en pletfri statistik med 4 sejre og begge mandskaber dominerer derfor også statistikkerne på målmandsposten og topscorerne. To italienere fører topscorerlisten efterfulgt af danske Lilli Friis-Hansen og Maria Peters fra den danske 1.kæde.

Begge nationer vil arbejde hårdt for at komme op blandt verdens 14 bedste nationer, på næstøverste hylde i Div.1 A til næste sæson. Nu ender det med en kamp, hvor det hele skal afgøres. Kampene kan ikke ende uafgjort, men afgøres i 5 min. overtid eller straffeslag, hvis ordinær tid ender uafgjort.

Udover det fynske islæt i trænerduoen, Ulf Werner og Bjørn Peters, så har de tre fynske piger gjort sig bemærket med en stærk indsats. Maria Peters har med 4 mål og 1 assist vist sine offensive kvaliteter og er klart den dansker med flest skud på mål (23). Julie Oksbjerg (1mål + 0 assister) blev valgt til bedste danske spiller mod Kina, og Maria Peters blev bedste dansker mod Polen i åbningskampen. En kamp hvor der for øvrigt var slagsmål og tumult med mange spillere på isen.

Vi ønsker det danske U18 landshold held og lykke i finalen. Du kan følge kampen på denne livestreaming: http://www.iihf.com/competition/612/live-stream/ eller følge resultatet på: http://www.iihf.com/competition/612/statistics/

Seneste nyheder