Orientering vedr. sygeorlov

af Thomas Nielsen

Orientering vedr. sygeorlov

Herunder følger en orientering fra OIK-formand Vandy Bæk Thorsen.

Kære OIK´er

Jeg har efter en kort periode med problemer omkring min galleblære fået konstateret at dette desværre skyldes en knude i selve gallevejen udenfor galleblæren.

Jeg vil med det samme udtrykke at jeg trods meget store bekymringer er optimistisk ud fra lægernes vurdering. De siger at knuden er lokal og har tilsyneladende ikke spredt sig.

Dette betyder at jeg skal igennem et kemobehandlingsforløb med efterfølgende operation. Kemobehandlingen vil være en ”skånsom” type som ikke giver voldsomme bivirkninger i form af sygdom, hårtab osv. Men den vil uden tvivl dræne meget af kroppens energi.

I denne pressende situation for både mig selv, min kære familie og nære venner ønsker jeg ikke at tænke helt så meget på ishockey, i hvert fald ikke på det ledelsesmæssige plan.

Jeg har derfor i samråd med den øvrige bestyrelse valgt på ubestemt tid at tage sygeorlov fra min position som formand og kasserer i OIK. og overlade ansvar og beslutninger til selv samme bestyrelse.

Jeg vil naturligvis i denne tid stadig følge vores fælles ishockey klub fra små til store i det omfang som mit sygdoms forløb tillader det. Jeg vil så vidt muligt fortsætte som OIK repræsentant i Bulldogs. Dette af mange praktiske årsager for ledelsen i henholdsvis Bulldogs og OIK.

Kim Øgle Ottosen tiltræder konstitueret på formandsposten og Torben Benjaminsen ligeledes på Kassererposten.

Jeg håber at alle stadig vil bakke op om den siddende bestyrelse. Vi har igennem sæsonen arbejdet hårdt på at rette op på rigtig mange ting og jeg håber at overblikket efterhånden kommer tættere på så vi kan fokusere mere på at se fremad med mange af de visioner og ”drømme” som vi samlede bestyrelsen på sidste forår.

Jeg vil ønske alle i og omkring Odense ishockey en forsat god sæson med troen på at jeg meget snart vender tilbage i god form.

Med venlig hilsen
Vandy Bæk Thorsen
Formand, Odense Ishockey Klub.

Seneste nyheder