Biograftur til de hurtige!

af Thomas Nielsen

Biograftur til de hurtige!

Arbejdernes Landsbanks Højstrup-afdeling på Rismarksvej inviterer OIK’ere og familie til  forpremiere på vinterens store familiefilm ”Far til 4 - på toppen”.

Plot: Hele familien tager til Norge for at kurere Fars højdeskræk. Hvis han takker nej til et nyt arbejde på 27. etage, bliver familien nemlig nødt til at fl ytte til en anden del af landet. Desværre er Fars kvindelige konkurrent til jobbet også på vej til Norge – og selv om familien til at begynde med ikke aner uråd, så har hun heltandre planer for turen.

Tid & sted: Søndag den 29. januar 2017 kl. 10.30 i biografen: Nordisk Film Biografer Odense.

Sådan kommer du med: Du kan reservere maks 3 stk. billetter pr. familie på al-bank.nemtilmeld.dk/218/ Da der er et begrænset antal billetter, gælder princippet først til mølle. Du vil modtage en mail, hvor vi bekræfter, at du har reserveret billetter samt hvornår du skal afhente dine billetter personligt i vores filial.

Se adresse i vedhæftede fil.

AL BANK_Invitation_Far til Fire

Seneste nyheder