Bulldogs henter landsholdsback i Aalborg

af Thomas Nielsen

Bulldogs henter landsholdsback i Aalborg

Landsholdsspiller Simon Grønvaldt går af borde hos piraterne i Aalborg og skifter til Odense Bulldogs.

Odense Bulldogs kan med stor glæde præsentere en markant dansk forstærkning. 23-årige Simon Grønvaldt var fornylig tæt på en dansk A-VM-billet, og tørner i den kommende sæson ud i Bryggeriet Vestfyen Arena.

Den københavnske forsvarsspiller fik ishockeyopdragelsen i Rødovre, inden han drog på nordamerikansk junioreventyr i næsten fire sæsoner. De seneste to sæsoner har han repræsenteret Aalborg Pirates, og her har han slået sit navn fast som en af Metal Ligaens stærke, offensive backer.

– Simon har spillet for mig tidligere, og jeg ved, hvad han kan tilføre holdet. Han er en god, offensiv back med et hårdt skud. Derudover har han et smidigt skøjteløb og så tænker han spillet godt. Han er målrettet og vil blive bedre og bedre, og jeg ser det som en stor gevinst, at vi får ham ind på holdet. Simon vil få chancen for at spille mange minutter, så nu er det op til ham at udfylde sin rolle på vores hold, udtaler cheftræner Brad Gratton.

Simon Grønvaldt har, alene i denne sæson, spillet 10 landskampe i rødt og hvidt, og var blandt de sidste kandidater til en plads i Danmarks VM-trup. En endelig A-VM-udtagelse må være et af målene for den kommende sæson for den 23-årige back, der glæder sig til sit skifte.

– Jeg er superglad for, at aftalen gik hjem. Jeg har kun hørt gode ting om klubben og alle folk omkring, og jeg anser det for et godt sted for mig at være. Jeg tror, at Odense er det rette sted for min udvikling, og jeg vil blive bedre og komme så langt som overhovedet muligt med holdet. Som type er jeg en god, stabil back, der samtidig er med fremme og hjælper holdet offensivt, udtaler Simon Grønvaldt.

Simon Grønvaldt producerede hele 23 point i 39 kampe for piraterne i den forgangne sæson. Han har underskrevet en aftale gældende for den kommende sæson.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder