Søren Pedersen forlænger kontrakten

af Thomas Nielsen

Søren Pedersen forlænger kontrakten

21-årige Søren Pedersen har underskrevet en aftale, der også sikrer ham en tredje sæson i Bulldogs-trøjen.

Den unge vestjyde er om nogen eksponent for den type ishockey, som trænerteamet prædiker. Med benhårdt arbejde og en seriøs tilgang til tingene gjorde han sig inden sæsonen fortjent til et bogstav på brystet.

Hans betydning for holdet kom ikke mindst til udtryk i sidste kamp, hvor han tilkæmpede sig et straffeslag, blokkede hvinende slagskud og i det hele taget krigede i holdets tjeneste. Nu er begge parter nået til enighed om en forlængelse af samarbejdet her inden slutspillet skydes i gang.

– Vi er glade for allerede nu at have Søren på plads til den kommende sæson. Søren står på mange måder for den slags hockey, som vi gerne vil spille. Han arbejder altid stenhårdt og er bundseriøs i alt hvad han foretager sig, hvilket også gjorde, at vi udnævnte ham blandt kaptajnerne før sæsonen.

– Han er stabil og rigtig stærk defensivt og vi håber og tror på, at han fortsat vil udvikle sit offensive spil, udtaler cheftræner Pär Johansson.

Den store forward nærmer sig med stormskridt sin kamp nummer 100 i de fynske farver. Hvis alt går vel rundes denne milepæl i den første kvartfinalekamp i næste uge.

– Jeg er rigtig glad for allerede nu at have afklaret min fremtid i forhold til næste sæson. Jeg har aldrig været i tvivl og det har nærmest været en selvfølge for mig, for jeg trives rigtig godt og er meget glad for både ishockeyen og skolen her. Derfor glæder det mig, at klubben har givet mig muligheden for allerede nu at forlænge.

– Min egen ambition er fortsat at udvikle mig så meget som muligt og gøre fremskridt dag for dag, udtaler Søren Pedersen.

Søren Pedersen kom til Odense fra EfB Ishockey i sommeren 2011 og med den nye kontrakt er han i hvert fald på plads frem til sommeren 2014, ligesom det også er tilfældet for Morten Andreasen og Mads Schaarup.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder