Forlængelse til fremgangsrige Feddersen

af Thomas Nielsen

Forlængelse til fremgangsrige Feddersen

Arbejdet med næste sæsons trup fortsætter. Anders Feddersen har således underskrevet den seneste uges anden kontraktforlængelse.

22-årige Anders Feddersen er med sit stærke tovejsspil og høje bundniveau efterhånden blandt de bærende kræfter hos Odense Bulldogs, hvor han lige nu spiller sin fjerde sæson efter debuten tilbage i 2009.

En stabilitet der også kommer til udtryk ved, at fynboen har spillet samtlige kampe i både denne og sidste sæson og før slutspillets start fredag står noteret for 166 Bulldogs-kampe.

– Jeg har det godt i Odense, som er min barndomsklub, og jeg er glad for at klubben er hurtigt ude, og at vi allerede nu er enige om en forlængelse. Jeg føler at jeg har udviklet mig meget de seneste år, og jeg tror Bulldogs er det rette sted til fortsat at hjælpe min udvikling på vej.

– Det gælder også for holdet, som jeg synes er inde i en god udvikling. Vi leverede et godt resultat i sidste sæson, og det forventer jeg også vi gør både i denne samt i næste sæson, udtaler Anders Feddersen.

Hos den sportslige sektor er der naturligvis stor tilfredshed med kontraktforlængelsen, der dermed øger antallet i næste sæsons trup til fire.

– Vi er meget tilfredse med kontraktforlængelsen. Anders har taget yderligere et skridt i denne sæson, og har – udover sit altid stærke arbejde rent defensivt – produceret flere point. Han er en interessant spiller for fremtiden, der kan tage yderligere skridt fremad. Han er seriøs og arbejder hårdt med tingene, udtaler cheftræner Pär Johansson.

Den nye aftale gælder for den kommende sæson og sikrer således den 22-årige forward sin femte sæson i Bulldogs-trøjen.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder