Claus Eriksen forlænger

af Søren Kottal

Claus Eriksen forlænger

22-årige Claus Eriksen er klar til sin femte sæson hos Odense Bulldogs.

Totalen på 157 Bulldogs-kampe er klar til at blive udbygget for angriberen Claus Eriksen, der debuterede for barndomsklubben tilbage i 2008. Fynboen har forlænget sin kontrakt, så den også gælder i den kommende sæson.

– Jeg er glad for aftalen, og jeg glæder mig til at bygge videre på det, som vi opnåede sidste år. Personligt håber jeg at tage et skridt mere. Forhåbentlig kan jeg starte skadesfri op, og så derfra arbejde mig frem i hierarkiet, udtaler Claus Eriksen.

Den spilintelligente forward tegnede sig for tre point i 45 kampe i en velsmurt fjerdekæde den forgangne sæson.

– Bredden var vores styrke i sidste sæson, og ved at fortsætte med Claus satser vi på igen at kunne spille på fire kæder. Han spillede en god sæson sidste år, dog uden at producere de store point. Vi håber han tager samme ansvar i defensiven, og samtidig tager yderligere skridt offensivt, udtaler cheftræner Pär Johansson.

Læs også:

 • Claus Eriksens spillerprofil
 • Bruttotruppen 2012/13
 • Kommende kampe i Odense Isstadion
  Odense Bulldogs vs. Aalborg PiratesKøb billet online
  Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online
  Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online

  Seneste nyheder