Ricci fuldender angrebet

af Søren Kottal

Ricci fuldender angrebet

Odense Bulldogs har indgået aftale med den 26-årige canadiske center, Rob Ricci.

Med Rob Riccis underskrift er angrebslinjen nu komplet hos Odense Bulldogs, hvor canadieren bliver én af tre udenlandske trumfkort sammen med den svenske duo, Andreas Sundin og Olof Mårs.

Canadieren besidder et stærkt og intelligent tovejsspil på centerpositionen, og var i den forgangne sæson topscorer for South Carolina Stingrays i East Coast Hockey League. Det førte til en håndfuld optrædener i den stærke American Hockey League.

– Jeg glæder mig og ser frem til at spille for Odense Bulldogs den kommende sæson. Det er en god mulighed for mig at begynde min europæiske karriere på, og jeg har kun hørt gode ting om Danmark i det hele taget, udtaler Rob Ricci og fortsætter:

– Jeg føler at kunne bidrage i alle spillets aspekter og situationer, men ved at jeg her i Odense vil være udset til at skulle score mål og tilføre en hel masse offensivt. Det er en udfordring, som jeg er klar til, og som jeg ser frem imod.

Cheftræner Pär Johansson glæder sig over, at han har fundet en stærk sidste brik til offensiven.

– Jeg glæder mig til at se Rob i aktion. Vi har mange store spillere i truppen i forvejen, så det passer os glimrende at få en lille, kvik angriber ind med gode hænder, stærkt positionsspil og en næse for målet. At han har været kaptajn i college fortæller også en hel del om hans lederegenskaber, udtaler den svenske Bulldogs-boss.

Rob Ricci bliver truppens anden canadier efter sidste uges præsentation af backen Tyler Gotto.

Læs også:

 • Rob Riccis spillerprofil
 • Bruttotruppen 2011-12
 • Kommende kampe i Odense Isstadion
  Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
  Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
  Odense Bulldogs vs. Gentofte StarsKøb billet online

  Seneste nyheder