Canadisk blod til backlinjen

af Søren Kottal

Canadisk blod til backlinjen

26-årige Tyler Gotto styrker backlinjen hos Odense Bulldogs. Unge Martin Larsen har ligeledes tegnet kontrakt.

Det er med glæde at kunne meddele, at yderligere to brikker er faldet på plads til den kommende sæsons trup. Således er der tegnet kontrakt med canadiske Tyler Gotto samt 16-årige Martin Larsen.

Tyler Gotto stammer fra Calgary og har en stærk sæson i East Coast Hockey League bag sig. Her blev det til 24 point og en +14 rating i 62 grundspilskampe for henholdsvis Toledo Walleye og Bakersfield Condors.

– Jeg har kun hørt gode ting om organisationen hos Bulldogs, og jeg vil gøre mit til at gøre holdet til en stor udfordrer. Jeg tror at mit spil vil fungere godt i den europæiske stil med mere åben is, og forhåbentlig kan jeg bidrage i offensiv zone samtidig med at spille solidt defensivt. Jeg ser meget frem til min tid i Odense, udtaler Tyler Gotto.

En af klubbens egne, backen Martin Larsen, har ligeledes underskrevet en aftale for den kommende sæson. Hidtil er det blevet til fire Bulldogs-optrædener for den lovende back. Da han debuterede sidst på forrige sæson var det som klubbens yngste nogensinde.

– Det glæder mig at få lov at fortsætte i min barndomsklub. Næste sæson handler det om at gøre en god figur når chancen byder sig. Jeg skal vise, at jeg er her, og at jeg ikke bare er en junior længere, men godt kan begå mig hos de ældre, udtaler Martin Larsen.

Cheftræner Pär Johansson glæder sig over de seneste kontraktunderskrivelser.

– Vi har søgt efter noget mere offensiv pondus på backsiden, og det føler jeg vi får fra Tyler Gotto. Jeg tror og håber på mange point fra hans stav, og naturligvis fortsat med det defensive fundament på plads.

– Martin Larsen har gjort store fremskridt træningsmæssigt på og udenfor isen. Han er en god dreng, som jeg tror på kan tage det næste skridt. Fysisk er han klar til AL-Bank Ligaen, udtaler den svenske Bulldogs-boss.

Læs også:

 • Tyler Gottos spillerprofil
 • Martin Larsens spillerprofil
 • Bruttotruppen 2011/12
 • Kommende kampe i Odense Isstadion
  Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
  Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
  Odense Bulldogs vs. Gentofte StarsKøb billet online

  Seneste nyheder